Byggmester / takstingeniør Arne Hallquist har mer enn 30 års erfaring i byggebransjen. Selskapet har sitt virkeområde på Haugalandet. Vi har 7 fast ansatte og «trekker» inn samarbeidspartnere på større oppdrag og prosjekter. Vårt fokus er kvalitetsarbeid til gode priser. Byggmester Arne Hallquist er en byggmesterbedrift med et godt sertifisert team som etterstreber høy fagkunnskap – fagkunnskap gir trygghet.

Vi utfører alt fra mindre oppdrag, som f. eks skifting av dører, vinduer og legging av parkett, til oppføring og totalrenovering av boliger. Byggmester Arne Hallquist er en bedrift som utfører arbeid innenfor innredning, ombygning, reparasjon og vedlikehold. Vi leverer komplette løsninger tilpasset små og store virksomheter og tar både små og store oppdrag. Våre medarbeidere representerer høy faglig kompetanse og har lang erfaring i bransjen, bred kompetanse og stor fleksibilitet.

fotball 1Byggmester Arne Hallquist er en leverandør som tilbyr totale pakkeløsninger som inkluderer egne leveranser og arbeider, samt styring av underentreprenører.

Vi har en allsidig og fleksibel holdning til både små og store kunder!

Byggmester Arne Hallquist består av et team med dyktige medarbeidere og moderne utstyr. Vi garanterer et profesjonelt resultat, god service og positiv innstilling.